sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Viata in pasi de balet

Poti. Poti sa treci si peste aceasta problema. Cu gratie, cu capul sus, cu lacrimi pe obraz, dar poti. Nimic nu e imposibil.
Ai vazut cum danseaza o balerina ? Cu cata pasiune se dedica ? Cum paseste ea usor pe scena ? Ai vazut cum ritmul ii intra in picioare, ce gratioasa e? Crezi ca e usor sa arate toate astea ? Te asigur ca nu. Unei balerine ii trebuiesc ani de progres. Sunt o groaza de ora de munca. Oboseala. Suparare. Nervi. Caderi. Lovituri. Rani. Lacrimi. Esec. Asta reprezinta o balerina inainte de a fi pe scena. 
Asta poti fi tu. Esti o balerina. Nu conteaza cum arati. Esti o balerina. Esti frumoasa si talentata si gratioasa. Ai multe probleme in viata. Mult amar, multe rani, esecuri. Asta inseamna viata. Dar toate ne invata cate ceva. Viata reprezinta muzica. Trebuie sa-i stii ritmul apoi sa dansezi pe el. Treci prin problema in pasi de dans. Treci prin viata cantand. Picaturile de ploaie iti vor parea o noua melodie, norii nu vor mai fi asa de mohorati, frigul nu te va mai deranja asa de tare. 
Cand treci prin viata dansand, vei cadea si te vei rani. Dar nu-ti face griji. Dumnezeu te tine de mana. 
Intr-un final, cand iti vei sfarsi calatoria pe acest Pamant, tot cerul te va aplauda. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu