sâmbătă, 5 decembrie 2015

Puritate

" Pazeste-ti inima mai mult decat orice..."

Poate ti-e greu sa astepti, dar nu e imposibil. Poate te intrebi daca e ceva gresit la tine, ca nu esti de pret, ca nu esti un om frumos ( dupa standardele societatii ). Poate te-ai saturat sa ti se spuna aceleasi lucruri, ca la un moment dat o sa dai de Mr. Perfect sau Miss Perfect.
Dar nu e asa cum crezi tu. :)

Vrei o relatie ? De ce ? Ca asa au toti, ca sa nu rada altii de tine ? Sau ca te-ai indragostit ? ( asa cum te-ai mai indragostit de " n" persoane). Poate nu stii de ce vrei o relatie. Ca sa nu fii singur sau sa vezi cum e. Ca sa faci pe X gelos si pe Y sa turbeze de manie.
Sau ca sa nu mai comenteze altii: " Ia uite-l ma si pe ala, nu a facut-o inca." sau " Aia e inca virgina, inseamna ca e urata, o fata super naspa, asteapta sa se marite."
Tu lasa-i sa comenteze. Uite, stii care e cel mai frumos lucru pe care il poti da viitoarei sotii/ viitorului sot ? Nu un album frumos de nunta, nu o rochie frumoasa, nu o zi perfecta, nu o casa luxoasa. Puritatea ta. E cel mai frumos lucru pe care il poti da UNEI SINGURE PERSOANE. Sa astepti persoana potrivita. Da, dupa nunta ii dai acest cadou. Asta e farmecul. Sa astepti. Poate o sa imi spui:

- Ma, fata, tu esti intreaga la cap ? Cum sa astept atata ??

Da, poti. Daca vrei cu adevarat ceva frumos, daca vrei ca viitoarea ta casnicie sa fie nu ca un basm, ci o adevarata poveste de dragoste. Tu, ca fata, ti-ai dori un baiat care a avut mai multe iubite ? Nu ai vrea ca tu sa fii prima si ultima fata din viata lui ? Sau tu, ca baiat, ti-ai dori o fata care sa-si fi lasat bucati din inima prin paturile altora ? Poate crezi ca nu mai exista persoane care sa astepte acel moment special, doar suntem in sec XXI. Da, inca exista baieti care vor deveni barbati adevarati, care isi pretuiesc inima si sentimentele, care nu se joaca cu alte fete. Da, inca exista fete care au inteles ca trupul lor nu e al tuturor, ca ele sunt ca o gradina inchisa, neintelese, dar care stiu sa se pastreze pentru ACEL baiat, ca asteptarea a meritat pe deplin. Puritatea nu e o chestie banala. Puritatea nu se daruieste oricui, doar pentru ca asa am eu chef sau ca societatea ne indeamna sa nu ne pretuim sexualitatea.

Asteapta. " Nu treziti dragostea pana nu vine ea". ( Cantarea Cantarilor 3:5)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu