miercuri, 20 ianuarie 2016

Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu- Eric&Leslie Ludy

Recomandare carte !!! ☺ 

Cartea aceasta o recomand din toata inima, este pur si simplu superba. " Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu " de Eric si Leslie Ludy este o carte in care incurajeaza tinerii sa auda " acel cantec mai dulce" al iubirii. Cartea aceasta ne invata cum sa renuntam la a scrie singuri povestea de dragoste si sa-L lasam pe Autorul Dragostei sa o scrie in cel mai frumos mod posibil. Ne invata cum sa-L iubim mai intai pe Dumnezeu si sa Il lasam sa intre in fiecare camera din inima noastra, sa ne incredem in El, indiferent de domeniu. Ne arata ca, chiar daca ai trecut prin momente grele in diferite relatii, exista o a doua sansa si Dumnezeu iti va lega ranile din inima. :)


Citate:

" Puritatea insemna mai mult decat doar a nu avea relatii sexuale. "

" Ca fete, ni s-a dat un mare dar: puritatea noastra "

" Atunci cand Il cunosti pe Isus Hristos, mana blanda a cerului incepe sa-ti modeleze cu maiestrie viata, pentru ca astfel sa arati lumii intregi gloria Cerului ".

" Daca vrei ca intr-o zi sa cuceresti inima persoanei iubite, trebuie sa inveti sa practici tandretea de pe acum ! Si, la fel ca atunci cand inveti sa ierti si sa primesti iertare, sa pretuiesti si sa ajuti, terenul de antrenament nu este altul decat familia ta. "

" Uneori, intr-o relatie putem fi atat de prinsi de sentimentele noastre pentru cealalta persoana, incat Il inghesuim pe Dumnezeu intr-un colt. Astfel, relatia in cauza devine un haos emotional, noi ajungem dezorientati si ne tot intrebam de ce nu ne ofera Dumnezeu mai multa calauzire cand, de fapt, in tot acest timp, El este acolo, asteptand sa-L lasam sa treaca din nou pe primul loc in inimile noastre. Doar atunci cand El este intr-adevar pe primul loc in vietile noastre, suntem pregatiti pentru o poveste de dragoste scrisa de Dumnezeu. "

Un comentariu:

  1. Da, este una dintre cele mai frumoase carti despre relatii. Chiar mi-as dori sa o recitesc. Multumim pentru prezentare.

    RăspundețiȘtergere