marți, 23 februarie 2016

Provocare 8 Martie

Vine primavara, yeey :D si o sa fie cald si frumos si numai soare si zambete.  Fetele si femeile vor primi un buchetel de flori sau alte cadouri. Dar sunt alte femei care nu vor primi nimic in ziua aia. Si asta chiar e trist.

M-am gandit la o provocare :)

Ai nevoie de: flori, felicitari, plicuri in care sa pui felicitarile, panglici colorate, multa multa dragoste.

Desfasurare: provocarea asta se poate face cu mai multe persoane, nu trebuie neaparat sa faci treaba asta singur. Cumpara flori ( lalele, zambile, ghiocei etc ), fa un buchetel, legand florile cu o panglica colorata. Apoi, scrie pe fiecare felicitare ( sa fie mai multe ) un mesaj frumos, plin de speranta :D. Pune felicitarea intr-un plic.
Poate te intrebi ce poti sa faci cu toate astea. Le dai. Mergi intr-un spital si daruieste un mic cadou si cuvinte pline de dragoste intr-un loc unde nu mai ai putere sa zambesti. Daruieste cate un buchetel, impreuna cu o felicitare prin saloane. Sau poti sa dai flori si felicitare pe strada :) Poti inlocui florile cu ciocolata. Daca ai alte idei, nu ezita sa le pui in practica :D

Fiecare fata/ femeie merita incurajari. Nu poti stii prin ce trece. Nu stii ce povara duce in spate. Dar spune-i ca e importanta. Spune-i ca este iubita. :)

P.S: daca voi avea timp, o sa pun poze cu ce a iesit la mine,  intr-un articol pentru 8 martie. :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu