vineri, 18 martie 2016

Fetelor, cui dati inima voastra ?

De ceva timp am un gand sa scriu un articol pentru fete ( nu numai pentru ele ). O sa trec direct la
subiect:

Fetelor, cui dati inima voastra ? 

Noi avem ceva de pret inauntrul nostru: inima. De acolo vin toate sentimentele, toate gandurile si trairile noastre interioare. Inima ta a fost creata ca sa ramana intreaga pentru acel cineva care va apare in viata ta. Poate ca nu a aparut inca. Poate te intrebi, seara, inainte sa te culci, unde este printul tau fermecator, de ce zaboveste pe drum, de ce esti singura cand restul fetelor sunt in relatii peste relatii, de ce niciun baiat nu vorbeste cu tine. Dar poate ai uitat ca tu, cand te rogi lui Dumnezeu, Ii spui mereu ca viitorul tau sot sa fie dupa inima Lui, sa fie un adevarat crestin si un sot iubitor, cu valori sanatoase. Sa nu te mai intrebi de ce alti baieti nu " se baga " pe tine, cand tu te rogi o astfel de rugaciune. Pentru ca Dumnezeu iti pregateste sotul dupa inima Lui si indeparteaza lupii imbracati in oi, care pacalesc inimile naive si bolnave de dragoste.

De ce nu iti place perioada ta de singuratate ? Crezi ca vei fi implinita daca va apare acel EL in viata ta ? Crezi ca vei fi complet fericita ? Stii, nu un baiat iti va umple acel gol din inima-NICIODATA un baiat nu iti va umple golul ci Dumnezeu. Daca nu-L ai pe Dumnezeu pe primul loc in inima, atunci chiar daca te vei indragosti de un baiat si el de tine, acel EL nu va umple complet golul dragostei. Doar Dumnezeu.

Stiu ca e greu sa treci prin " valea singuratatii " cand majoritatea fetelor au un iubit. Stiu cum e sa iti doresti sa tii mana cuiva, sa te simti protejata, fericita, frumoasa, iubita. Stiu cat de chinuitor e sa ai rabdare, de fapt, indelunga rabdare pana va aparea iubitul inimii. Dar, in ultimul timp, am invatat ( si inca invat ) sa ma indragostesc de Isus. Da, ai citit bine. :) Cu Isus ma simt protejata, fericita, chiar El imi spune in fiecare zi ca sunt iubita si frumoasa, sunt de pret- si asa esti si tu. Invata sa ai ca iubit al inimii tale pe Autorul dragostei si o sa vezi ca perioada ta de singuratate nu va mai fi chinuitoare deloc :) El trebuie sa fie pe primul loc in viata ta. Isus te iubeste atat de mult incat a ales sa moara pentru tine. Cand a inviat, tot la tine s-a gandit, la printesa Lui. Lasa-L pe Isus sa fie printul inimii tale si El iti va da un baiat care Il are pe Dumnezeu pe primul loc in viata. Poate nu ai un baiat care sa iti dea o floare, dar Dumnezeu a inflorit copacii pentru tine si a imbracat campiile si gradinile cu florile tale preferate, ca tu sa te bucuri de ele. Poate nu ai un baiat care sa iti dea luna de pe cer, dar Dumnezeu iti picteaza in fiecare dimineata pe cer un rasarit superb. Poate nu ai un baiat care sa iti dea mesaje sau sa iti spuna " Te iubesc " dar Dumnezeu a scris o carte doar pentru tine, Biblia. In ea gasesti cele mai frumoase cuvinte pentru tine, cele mai dragastoase si in fiecare zi Tatal iti spune " Te iubesc, printesa Mea ". Esti o printesa a Cerului si esti frumoasa in ochii Lui.

Ai rabdare. Te rog, nu renunta. Roaga-te in continuare si indragosteste-te de Isus. Doar atunci, golul inimii se va umple complet si, la timpul potrivit, El iti va aduce in viata printul mult visat. :)


4 comentarii:

  1. Ooo nu Sti cat de mult imi Este de folos !!!!!!! In perioada asta .multumesc Domnul sa te binecuvinteze !

    RăspundețiȘtergere
  2. Amin! Asa este! Mulţi zic: „Cine ne va arăta fericirea?” Eu însă zic: „Fă să răsară* peste noi lumina Feţei Tale, Doamne!”(Psalm 4.6)

    RăspundețiȘtergere