miercuri, 6 aprilie 2016

Ce a impreunat Dumnezeu

Iubirea întotdeauna a fost si inca este ceva măreț. E urat sa spun " ceva". Nu e un obiect pe care il folosesti cand vrei. Nu e nici de unica folosinta. Iubirea este
iubire. Nu trebuie explicată, ci traita cu fapta. Atunci cand iubirea este definita de niste explicatii frumoase, cu fel de fel de semnificatii scrise pe o hartie simpla de niste mâini reci si daca acele cuvinte nu au fost mai intai trăite, atunci degeaba explici iubirea.
" Ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu despartă". Căsnicia este frumoasa atunci cand Dumnezeu este in centrul ei. Nu banul, nu faima, nu tinerețea, frumusețea sau altceva. Încă e un mister pentru mine modul in care El poate uni o femeie si un bărbat. Doua inimi, doua suflete, doua vieti. Cum se îmbină ideile si sentimentele lor intr-un singur trup. Cum poți rupe in doua acest trup ? Când cineva separa aceste doua suflete, este imposibil sa nu sangereze locul. Iubirea nu tine 3 ani. Tine o viata. Iubirea nu inseamna sa iubesti o singura noapte, ci sa iubesti mereu. Sa iubesti pe cine trebuie. Sa astepti pe cine trebuie. Sa ai răbdare si sa vezi cum Dumnezeu iti ghidează pasii intr-un ritm de dans foarte lent, dar nelipsit de gratie si de frumusete. 
Iubirea nu inseamna pasiune. Pasiunea este doar un element. Iubirea e întregul. Păcat ca majoritatea confunda sensul acestor doua cuvinte. Pasiunea aprinde focul apoi se stinge imediat, pe cand dragostea mentine flacăra aprinsă, indiferent de conditii. Iubirea inseamna jertfă. Când iubesti, te sacrifici. Lasi eul tau deoparte. Când iubesti, înțelegi altfel viata. Nu trebuie sa fii perfect ca sa fii iubit. Esti perfect prin imperfecțiunile tale. 
Iubirea e un mister. Un mister frumos. Nu inteleg pe deplin ce inseamna sa iubesc un suflet care se va lipi de mine. Încă sunt uimită, dar stiu ca voi intelege mult mai bine la timpul potrivit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu