marți, 7 iunie 2016

Generatia inimilor zdrentuite

Traiesc intr-o generatie unde, incet-incet, dispare dragostea pentru cei din jur. Traiesc in generatia Facebook, unde like-urile formeaza "adevarata" frumusete a cuiva. Traiesc in generatia inimilor
frante. Generatia care se grabeste- in orice domeniu. Generatia care raneste, care nu mai vede frumosul, acceptand gunoaiele.
Traiesc in generatia tinerilor care nu mai asteapta: unde fetele isi daruiesc inima, iar baietii o calca in picioare. Traiesc in generatia tinerilor care rad cu gura pana la urechi, care spun "Traieste clipa !" si sufletul le e zdrobit.
Totusi, traiesc in generatia schimbarii. Unde pot face diferenta. Stiu ca Dumnezeu a ales sa ma nasc in generatia lacrimilor ca sa pot sa spun despre El-iubitorul de inimi zdrentuite. Stiu ca m-a sapat in acest pamant uscat ca sa pot face o mica gradina. Stiu ca voi fi ranita, dar nu ma dau batuta. Dumnezeu iubeste FIECARE inima, indiferent de mizeria ei.
Pot fi o diferenta in societate ! Pot arata steagul alb al biruintei. Soarele va straluci din nou cu putere. Am credinta ca pot aduce macar un zambet pe chipul unui om. Un mic gest, un cuvant, o privire. Vreau sa arat harul Lui- fiindca Dumnezeu ma iubeste-eu, o papusa de carpa- dar sunt de mare pret. Si tu esti :)

10 comentarii:

 1. Frumos și încurajator mesaj, mulțumesc!
  Domnul să ne ajute să aducem mereu raze de soare în viețile celor din jurul nostru!

  RăspundețiȘtergere
 2. Un gând frumos pentru oameni... Un zâmbet adresat speranţei. :)
  Numai bine, M! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce frumoase cuvinte! Parca emana o boare de aer curat!
  Multumesc.
  Zile senine sa ai!

  RăspundețiȘtergere
 4. Da, Speranța moare ultima! Bravo, frumoase gânduri!

  Zi frumoasă! ☺

  RăspundețiȘtergere