miercuri, 24 august 2016

Asteptand ploaia

Nu stiu ce astepti tu, dar eu astept ploaia. Astept o vijelie in mijlocul zilei, cand e caldura cea mai mare si cand cerul e aproape alb de la Soarele puternic. Astept o mangaiere din partea picaturilor coborate din Cer.
Astept sa vad o minune, astept implinirea promisiunilor Lui si stiu sigur ca nu intarzie sa se implineasca. De fapt, vad un nor la orizont. Trebuie sa mai aud si tunetul si sa simt mirosul ploii in aer si gata: e pe aproape.
Vrei sa renunti din a te ruga pentru o anumita cauza ? Eu zic sa nu faci asta. Nu scrie tu la sfarsitul capitolului ăsta " Batalie pierduta ", cand Dumnezeu vrea sa scrie " Ai castigat ! ". Nu renunta si nu refuza binecuvantarile Lui doar pentru ca tu nu mai ai rabdare. Stii, Ilie s-a rugat pentru ploaie. A aparut imediat ? Nu. S-a rugat. Nu o data, nici de doua ori si nu s-a rugat cu ideea ca Dumnezeu nu aude. S-a rugat cu credinta. Si probabil asta ne lipseste. Aa, si rabdarea ne lipseste. Crede si atunci cand nici azi nu ai primit un raspuns. Crede pana la capat. La un moment dat, se va vedea un nor la orizont. Si ce buna va fi o ploaie peste inima ta. Trebuie sa te inveti si cu pustiul. E greu, nu zic ca nu. Dar asa o sa fii modelat. Transformat. O persoana care spune " Doamne, nici azi nu am primit clar raspuns, dar voi incerca si maine si stiu ca oricum vei raspunde " este o persoana care are incredere totala in El, chiar si atunci cand nu intelege ce se intampla. Asa ca, asteapta linistit. Nu esti singur, in tot acest timp asteapta si Dumnezeu, odata cu tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu