joi, 18 august 2016

Mergi pe ape

Sunt momente in care nu stiu pe ce drum sa merg. Sunt momente in care nu stiu ce sa fac si parca imi pierd orice urma de credinta si răbdare. Sunt
momente in care nu inteleg de ce Dumnezeu nu răspunde clar. Si prin acele momente trec chiar acum. Da, ma rog pentru calauzire si un raspuns clar. Dar mi-e teama si ma simt rănită. Nu am putere. Si exact cand vroiam sa renunț complet, am auzit o voce ce vorbea calm furtunii din inima mea: " Mergi pe ape ". Cum, Doamne ? Cum as putea sa lupt cu valurile marii ? Si Tu mi-ai spus iar: mergi pe ape.
Nu mi-a spus sa fug, nu mi-a zis sa stau, nu mi-a zis sa dau inapoi. Mi-a spus sa merg. Sa ma plimb printre uriasii marii. Sa umblu grațioasă si sa dansez printre talazuri. E ca si cum as admira o furtună pe țărmul marii. Dar nu sunt acolo. Sunt fix in mijlocul luptei. Si stiu ca nu sunt singura. Admir si trec pe mare cu Dumnezeu. El, la un moment dat, ii va spune" Taci, fara gura !". Apoi, voi vedea țărmul din nou. Pana atunci, trebuie sa învăț pasii de dans pe mare. In mijlocul furtunii, cand cerul e plin de nori negri si vântul aproape ca ma ia pe sus, ma voi plimba si admira furtuna-pornită spre binele meu.

 " Râurile vuiesc, Doamne, râurile vuiesc tare, râurile se umflă cu putere.Dar mai puternic decât vuietul apelor mari şi mai puternic decât vuietul valurilor năpraznice ale mării, este Domnul în locurile cereşti. " Psalmul 93:3-4

4 comentarii:

 1. Multumesc mult ! Domnul imi vorbeste mereu prin tine Cand Stau Pe lac si ma intreb. "Si acum""? ..esti deosebita Lupta si vei invinge! (Gina)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. multumesc si eu mult pt incurajarile tale ! >:D< nu ne vom da batuti !

   Ștergere
 2. Este dificil....imi este comuna situatia, de aceea te inteleg. Cert este ca Domnul ne va da si puterea necesara sa mergem pe ape, atunci cand El ne cheama la acest lucru, chiar daca acum ne vedem atata de slabi. Fii binecuvantata!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si tu la fel, suflet drag >:D< da, El ne va da putere din nou :)

   Ștergere