vineri, 5 august 2016

Si nu intelegi

Si nu intelegi de ce trebuie sa treci prin anumite lucruri. Stiu, ti-e greu. Ti-e greu sa mai ții capul sus cand altii te vor la pamant. Ti-e greu sa mai rabzi, sa mai taci atunci cand altii te vorbesc pe la spate. Ti-e greu, stiu. Si mie imi e. Nu e nimic usor pe Pamant. Nu inteleg de ce unele persoane te lasa atunci cand aveai nevoie de ele cel mai mult. Nu inteleg de ce, atunci cand gresesc, trebuie sa se arunce cu pietre in mine. De ce ma privesc unii cu ura. Sau, si mai frumos, nu te baga in seama, ca si cum ai fi invizibil. Lucrurile astea dor. Si dor mai tare atunci cand ranile sunt facute de persoane dragi. Stiu cum e sa te trezesti de dimineata si sa iti spui ca vei reusi, dar vin unii si strica tot. Stiu cum e cand lupti cu lacrimi in ochi si nu mai vezi clar in jurul tau. Stiu cum e atunci cand lumea se da la o parte de langa tine si tu trebuie sa stai singur, in coltul tau.
Poate te simti singur. Si eu ma simt. Ma simt fara putere si nu vad nimic acum. Doar ceata. Si parca e din ce in ce mai frig. O fi de la inimile inghetate.
Si nu intelegi de ce trebuie sa mergi mai departe. Nici eu nu inteleg- dar nu am de gand sa stau pe loc. Prin credinta, vom reusi. Prin credinta, draga inima. Chiar si atunci cand nu intelegi...


3 comentarii:

 1. Noi ne luptam sa intelegem. Dar poate ca nici nu trebuie. Pierdem prea mult timp si energie. Dar Domnul este cu noi, langa noi si in noi. El doreste sa-ne-ncredem in El, sa-L luam pe cuvant si sa calatorim alaturi de El prin viata aceasta pana la capat. "Ramaneti in dragostea Mea" ne-a spus. Avem parte de impotriviri! Si?... E normal pentru cei ce sunt ai lui Hristos (numai sa nu fie din pricina pacatului, atunci trebuie sa venim tot la Hristos, cu pocainta!) Mai devreme am citit versurile unei cantari care spun:

  Priveşte la Domnul
  Adi Gliga


  1. Vrei să trăieşti cu evlavie-n Hristos?
  Soarta îţi va fi prigoana
  Cei ne-nfrânaţi şi clevetitori
  Ei îţi vor fi povara.


  R:
  Priveşte la Domnul, El a adus
  Lumina Luminii în tine
  Piciorul pe stâncă, El ţi l-a pus,
  crede că este cu tine.  2. Chiar de-ncercarea te-apasă şi-i greu
  Să nu renunţi la credinţă
  Rabdă şi laudă Numele Său
  El îţi va da biruinţă.

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc pentru cuvintele de incurajare :d

  RăspundețiȘtergere
 3. Fii binecuvantata si fruntea sus, la Isus! Ai fost "randuita biruintei". Lauda-L pe El ca te poarta zilnic la adapostul aripilor Sale. Cand Il laudam, descurajarea va da inapoi si nu va mai avea putere asupra noastra. " In toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit." Cum suntem biruitori, prin puterea noastra? Nu! Ci, tinandu-ne de Acela care ne-a iubit si care -ti spune: "Nicidecum n-am sa te las, cu nici un chip nu te voi parasi."
  "Caci Eu stiu gandurile pe care le am cu privire la voi (tine), zice Domnul, ganduri de pace, si nu de nenorocire, ca sa va (iti ) dau un viitor si o nadejde."

  RăspundețiȘtergere