duminică, 25 decembrie 2016

E Sărbătoare

E Crăciunul. Sărbătoare, distractie,
fericire. Luminite si mâncare. Cadouri si voie buna. Colinde si biserici pline. Isus si... oare unde e? Probabil in vreun colind. Sau poate intr-o urare. Unii cred ca e inca in iesle. Altii nici nu cred ca exista. Unii cred ca e in biserici sau poate o fi la vreun concert caritabil cu ocazia acestor Sărbători.
Poate crezi ca Il ai in inima dar viața ta nu-L arata. Unde e Isus? Pitit in vreun colt din inima? Sau pitit undeva intr-un mesaj de Crăciun ?
Cum te simti azi? Poate bine si linistit. Dar oare realizezi importanta întrupării Lui? Ca Isus e singurul cadou important din fiecare zi, si nu doar pe 25 decembrie? Ca îngerii cântă si astazi, insa trebuie sa ai urechi ca sa-i auzi. A, si credinta.
E o sărbătoare frumoasa. Dar ce sărbătoare mai frumoasa va fi atunci cand va reveni pe Pământ. Atunci va fi o eternă cantare si un vesnic cer senin. Noi Il vom vedea fata in fata pe Cel sărbătorit si Ii vom spune, de fapt, nu stiu ce ii vom spune. Eu nu cred ca voi mai avea cuvinte.
Nu-L lasa pe Isus deoparte de Crăciun. Si nici de Anul Nou. Sau in oricare alta zi :)

3 comentarii:

  1. Buna..imi place blogul tau...esti o fiinta minunata,Domnul sa te binecuvinteze....as vrea sa te cunosc,eu tot sunt fata,ai o retea de socializare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fii binecuvântată! 🌞 da, am pagina de Facebook, e acelasi titlu

      Ștergere