joi, 16 februarie 2017

Femeie, învață sa te respecți!

Femeie, invata sa te respecți.
Întotdeauna ai dorit ca altii sa faca asta, altii sa vada ce e bun in tine, alții sa iti spună cuvinte frumoase. Dar ține minte: nu te va respecta nimeni, daca nu o faci tu intai.
Invata, in primul rand, sa accepti adevarul ca esti o fiinta minunata, creata cu măiestrie de un Dumnezeu minunat. Usor de zis, greu de facut, stiu. 
Invata sa nu dai crezare tuturor cuvintelor dulci. Fii fata deșteaptă, draga mea. Cântărește bine cuvintele. 
Invata sa-ti pazesti inima. Nimeni nu o va face in locul tau, ci numai tu.
Invata sa fii greu de prins. Nu te lasa flatata de la un singur trandafir. 
Invata sa ai grija de sufletul tau. Uda-l zilnic. Lasa-L pe Dumnezeu sa planteze flori in ea, nu astepta sa iti aducă altcineva un buchet. Toate la timpul lor.
Invata sa spui "Nu". Ce e mult, strica. 
Invata sa dai drumul la anumite mâini, fara sa dai explicatii. Daca sunt oameni care au o inimă toxica, nu te otrăvi si tu. Nu le da explicatii. E importanta inima lor, stiu. Dar daca ei nu accepta lumina ta, pleaca pana nu o întunecă ei.
Invata sa te ingrijesti. Esti femeie, esti sexul frumos. Decenta si eleganta nu vor dispărea vreodata. Si daca vin din interior, cu atat mai bine. 
Invata sa te îmbraci. Nu iti trebuie multi bani ca sa ai bun-gust. Daca iti place parfumul, parfumeaza-te. Daca iti sta bine cu o anumita nuanta de ruj, da-te cu el. Fii feminină. Ia-ti haina preferată si simte-te bine.
Invata sa privesti frumosul. Invata sa iubesti binele. Invata sa canti melodiile Cerului. Invata-i si pe altii.
Nu esti inferioara. Nu esti superioara. Esti om. Si toti oamenii sunt egali. Draga mea, nu trebuie sa mergi cu privirea in pământ. Luminează! Fii plina de viață! Dansează cu Dumnezeu!
Femeie, invata sa te respecți. Nu te lua dupa turma. Înflorește. Cresti acolo unde esti pusa. Ai grija de tine. De inima ta. Si nu uita: esti superba. Esti frumoasa. Esti prețioasă. Te rog, nu uita aceste cuvinte.

Un comentariu: