miercuri, 1 februarie 2017

România, plai cu dor

Românie, plai cu dor... Cu dor dupa
dreptate, dupa adevar. Daca ai stii cat de aproape e Dumnezeu de tine, dar tu esti nesigură, neștiind ce sa faci. Te-ai saturat de hoție, de oameni care isi bat joc de tine, care iau din tine tot ce ai mai valoros, dând la altii, la străini. Iau din tine visuri, aspirații, oameni. Pentru ca cei din afara sunt gelosi pe tine. Asa ca iau cate o bucata din tricolor. Stii care e chestia? Ca esti vândută de proprii tai oameni, de cei de "sus", dar sunt tare daramati. Ei te fura si mint poporul ca asa trebuie! Dar stai, oricum ei nu ascultă poporul.
România, plai cu dor... Te dor rănile, stiu. Doar Dumnezeu te poate vindeca. Noi, noi cei care suntem de partea ta, incercam sa ne facem auziti. Sa spălăm rusinea. Sa arătăm ca si noi suntem importanti, ca avem un cuvant de spus. România, plai cu dor... cu dor strigăm, in timp ce ne doare.

Tu adu-ti aminte cum s-a strigat la Revoluție: "Exista Dumnezeu cu adevărat!" Fa-ti curaj si ridica tricolorul, ridica-l de jos si striga cu ultimele puteri "Exista Dumnezeu cu adevarat!" Tu, române, e timpul sa te trezesti din somnul cel de moarte. Moartea a fost biruita. Nu te lasa invins de ea.
România, nu lasa sa ti se umple inima cu ura. Nu cu ura vei castiga, nici prin sabie. Lasa lumina sa intre. Scoate gerul. Înflorește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu