marți, 7 martie 2017

Când iubesti, te daruiesti

Când iubesti, te daruiesti. Indiferent de
cat de greu e. Când ai ales sa iubesti, iti expui inima la durere pentru ca, da, iubirea te modelează. Te frânge. Te doare. Iti zdrobeste mândria, eul, tot ce ține de tine, de puterea ta si iti arata cat de mic esti atunci cand ai pietre in loc de carne. Iubirea nu se păstrează. De fapt, nu poți da ceva, daca nu ai. Nu poți spune ca iubesti, daca tu continui sa arunci cu noroi. Nu poți spune ca iubesti daca mândria iti umple fiinta. Când iubesti, te lasi pe tine si începi sa privesti oamenii altfel. Nu te poți preface, zâmbind in fata cuiva, dar cand nu vede, sa rasucesti cuțite.
Iubirea dăruiește lacrimi, imbratișari, credinta, încurajează, lupta, nu renunță, gaseste frumusetea in fiecare, sterge nopțile nedormite, leagă răni, nu creează altele noi. Iubirea nu rănește, nu calcă peste oameni doar pentru a-si împlini scopul. Iubirea simte cu adevarat, pompeaza viata, ridica pe cel cazut.
Când iubesti, te daruiesti. Cu totul. Nu-ti fie frica sa dai oamenilor bucăți din inima. Daca Il ai pe Dumnezeu in ea, fii sigur ca au luat si o bucata din El. Asa ca, iubeste, fara sa ceri ceva in schimb. Doar la asta ai fost chemat. Sa daruiesti pe Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu