duminică, 26 martie 2017

Daca nu lupti, nu castigi

Stiu ca ai obosit. Stiu ca vrei sa te opresti si sa inchizi ochii si poate chiar sa mori. De unde stiu? Pentru ca am trecut si eu pe acolo. Poate nu chiar prin ce treci tu acum, dar suferinta e suferinta, indiferent de nume. Poate te ascunzi noaptea sub o plapuma si plangi si oftezi pana adormi, intrebandu-te cand vor aparea si zorii la tine. Privesti spre fereastra si vezi cum intunericul e din ce in ce mai mare si cazi si doare si esti numai rani.
Daca ai cerut un semn, acesta e: nu renunta si lupta in continuare. Ridica-ti o mana si prinde mana Dumnezeului care aduce lumina in mijlocul intunericului. Lupta in continuare, cu mai multa putere, cu mai multa iubire. Cazi, te ridici. Nu rezolvi nimic daca stai in praful de pe drum pentru ca nu e timp de pierdut, asa ca mai bine scutura-l si alearga. Lumea are nevoie de Dumnezeu si tu Il ai, asa ca lumea are nevoie si de tine. Nu esti la intamplare. Nimic din ce faci nu e in zadar. Semeni plangand, dar vei secera cu bucurie. Poate unul sau altul e nemultumit de ce faci, dar tu iti dai toata silinta. Poate altcineva te priveste cu ochi rai si mereu te inteapa si ii place sa te vada cum suferi. Dar tine mine: Dumnezeu e mandru de tine. Nu renunta doar pentru ca altii iti cer. Nu ei au primit viziunea, ci tu. Doar tu. Asa ca ai de dus o lucrare si o lupta mai departe. Priveste in sus si vei primi putere. Ai credinta si lupta, esti un invingator.
Atunci cand vei privi in urma, vei zambi si vei spune ca te-ai luptat lupta cea buna, ca ai ispravit alergarea si ai pazit credinta. Nimic nu e la intamplare. Absolut nimic. Nici lupta ta. Si nici victoria nu va fi la intamplare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu