joi, 20 aprilie 2017

La sfarsitul zilei conteaza cat ai iubit

La sfarsitul zilei conteaza cat ai iubit. Daca ai lasat armele urii si ale razbunarii jos. Armele fricii si
cele ale indoielii. La sfarsitul zilei conteaza doar daca ai lasat soarele pe vremea asta mohorata. Daca ai pus un zambet pe fata. Daca ai privit putin spre Cer si ai spus: "Multumesc pentru picaturile de ploaie".
Eram pe strada si nu prea era lume. Ploua cu galeata si era foarte frig, dar era ceva frumos in tot haosul asta. Se auzea o mierla. O mica pasare neagra cu ciocul portocaliu. Era pe undeva pe un stalp, statea fix in ploaie si parea ca se bucura de ea. M-am oprit putin in mijlocul drumului si m-am uitat la ea. Canta. In plin frig si ploaie si vant, ea canta de parca soarele apunea in cel mai frumos mod posibil. Am plecat, dar mesajul ei mi-a rasunat in inima pana acum.
Cand furtuna e prea mare, recunosc ca prima data aleg sa ma plang. De vreme, de ploaie, de frig, de incercari, de probleme, de lacrimi. Dar aproape niciodata nu aleg sa cant prima data. Sa ma bucur cand vijelia e prea mare. Sa arat credinta si curaj intr-o lume care decade incetul cu incetul.
La sfarsitul zilei conteaza daca ai zburat. Daca ai lasat in spate frica si ti-ai luat zborul spre un loc senin. Daca ai stat in ploaie si ai facut un curcubeu cu lumina din inima ta. Cine stie, poate la un moment dat se va opri cineva in mijlocul drumului si te va admira, pastrand cantecul tau o viata intreaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu