marți, 11 aprilie 2017

Sa nu-ti mai fie frica

Daca nu ti-ar mai fi frica, ai reusi sa urci
muntele din fata ta. Sau poate chiar sa-l muți. Dar frica te opreste. Te întrebi ce se va intampla sau daca vei alege gresit sau daca, daca, daca. Ai renuntat la cateva vise numai din cauza ei. Ti-ai inchis inima si nu ai vrut sa te mai ridici. De fiecare data cand ai facut asta, viata ti-a mai dat o lovitură, asa ca nu vrei sa mai încerci din nou.
Dar cum ar fi sa crezi iar? Cum ar fi daca ai mai incerca inca o data sa zbori? Nu-ti pot spune ca nu te  vei mai prabusi pentru ca nu poți fi mereu la înălțime. Dar de fiecare data cand vei vrea sa zbori cu noi puteri, te vei înălța din ce in ce mai mult si tabloul pe care il vei avea in față va merita orice lovitură primită. Important e sa-L lasi pe Dumnezeu sa iti dea aripile.
Nu trebuie sa-ti pese de parerea altora. Dumnezeu ti-a dat doar tie viziunea, nu si lor, asa ca nu trebuie sa fii inteles de toti. Oricum, asta e imposibil. De cate ori ai fi putut fi o binecuvântare, dar frica te-a tinut pe loc? De cate ori ai fi putut alina durerea cuiva, dar nu ai putut deschide gura, crezând ca vei gresi făcând asta? De cate ori ai pierdut, crezând ca ai castigat?
Dumnezeu nu te-a chemat sa fii o stana de piatră, ci te-a chemat sa trăiesti pentru El. Când ti-e teama, nu poți trai pe deplin, iar credința e aproape inexistentă.
Asa ca, nu-ti fie teama. Frica este o barieră, dar credinta o poate da la o parte, de fapt, o poate distruge. Si cand vei distruge frica, vei fi o flacără ce nu se va stinge vreodată.

2 comentarii: