joi, 8 iunie 2017

Intr-o zi vei gasi pe cineva

Intr-o zi vei gasi pe cineva pentru care nu vei fi "prea putin" si nici "prea mult". Nu vei rade nici prea tare, nici prea incet, nu vei vorbi nici prea mult sau prea putin, nu vei fi prea ganditor, prea retras. Vei gasi pe cineva trimis de Dumnezeu. Vei gasi pe cineva care iti va iubi furtunile si se va arunca in oceanul din inima ta. Va face fata vijeliei si barierelor tale si va aprinde un foc care va arde din ce in ce mai tare. Iti va lua in palma inima ranita de altii si va vedea ce frumoasa e asa, imperfecta. Acea persoana nu va cauta perfectiunea la tine, ci Il va cauta pe Dumnezeu. Si se va vedea in inima ce a crescut: flori sau buruieni. Iubire sau ura. Iti va iubi fiecare cicatrice in parte, fiecare lupta pierduta in trecut, fiecare lacrima pe care ai varsat-o in asteptare. Te va iubi pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ai, pentru felul tau de a fi si de a iubi oamenii. Pentru ca ai iertat atunci cand ti-a fost greu, pentru ca nu ai renuntat atunci cand ai fi avut tot dreptul sa faci asta, pentru ca ai crezut cand totul parea imposibil. Chiar daca nu erai inteles de ceilalti, erai inteles de Dumnezeu si asta conta cel mai mult. Cand ai cazut, te-ai ridicat si ai mers mai departe, cu privirea tinta. Nu ti-a fost usor. Dar vei avea in fata ta, intr-o zi, o persoana luptatoare, una care a luptat si lupta pentru Cer si pentru o poveste de iubire coborata de acolo. Asteapta acea dragoste si acea persoana. Nu iti incerca "norocul" cu toti. Nu iti trebuie experienta, iti trebuie o gradina in inima. Si daca prin ea se plimba mai multe persoane, ce vei face cand va veni toamna? Ce roade va culege?
Intr-o zi, vei gasi pe cineva care se va uita la tine cu ochi mari si luminosi, pe cineva care isi va pleca genunchii impreuna cu tine inaintea lui Dumnezeu si sa vezi atunci ce melodii ceresti veti canta impreuna in boala si in sanatate. In bogatie si in saracie. In suferinta si in fericire.

2 comentarii:

  1. Sa-ti spun un secret: o persoana care iubeste pe Dumnezeu, te va iubi oricum, pt ca prezenta lui Dumnezeu in el va arunca scantei de iubire asupra tuturor din jur. Asa ca problema nu se pune atat te va iubi, te va iubi pe tine, ci daca il va iubi pe Dumnezeu...
    Oriunde este Dumnezeu vei gasi si iubirea pentru tine... O vei gasi in toate persoanele in care Dumnezeu e prezent.
    Asadar pune accentul pe relatia cu Dumnezeu si restul vine de la sine. Dumnezeu va avea grija sa ai toate implinirile necesare unei fete ce trebuie sa devina inger... :)

    RăspundețiȘtergere