marți, 13 iunie 2017

Trăiește!

Sa-ti laşi inima deschisă mereu pentru
ca, altfel, nu poți lăsa ceva frumos în urma ta. Cum ai vrea sa trăiești, fără inimă? Să simți nu este o slăbiciune, ci e chiar putere pentru ca sunt puțini care mai fac asta. Să simti, in zilele noastre, e demodat. Totul se face fără inimă. Te detasezi complet, doar asta ne învață ceilalți: să fii doar o umbră, care se agită încoace si-ncolo, fără țintă. O marionetă.
Trăiește! Asa imi place să simt ca inima o ia la goană cand ma gandesc la atatea lucruri frumoase, la viitor. Visează si atinge-ti visele. Nu cred ca ai vrea sa traiesti toata viața, intrebandu-te "oare cum ar fi fost daca...".
Zboară, asa ca pasărea, iubeste libertatea, iubeste ce ti-a dat Dumnezeu pentru a fi o binecuvântare aici si acum.
Trăieste, dragul meu! Traieste fiecare clipa, fiecare zi, cu bune si rele, fă să conteze totul. Dă din Dumnezeu, aruncă iubirea Sa peste tot, în special în locurile întunecoase. Fa-ti curaj si arunca-te in larg. Curentii sunt puternici, dar viața e si mai puternica. Nu-ti fie teama sa te bucuri. Dumnezeu nu vrea oameni tristi, figuri de lut încruntate, ci vrea oameni. Oameni cu inima deschisă, să adune comori nepieritoare, sa adune Cerul in ei si tot ce e frumos. Ah, am uitat sa-ti spun. Sa stii ca frumusețea, de multe ori, vine prin durere. Ai senzatia ca ai murit de atatea ori. Dar dupa o lovitură puternica, te ridici altfel, cu mai mult avânt si curaj sa mergi tot înainte.
Trăieste cu adevarat, nu doar supraviețui. Nimic nu va fi mai frumos decat sa stii ca s-a meritat totul si ca ai croit un drum cu flori, apusuri, credință, lacrimi si viață. "Fii om" (1 Corinteni 16:13)

Un comentariu:

  1. A trai inseamna iubire. Iar iubirea se ofera neconditionat. Se traieste cu tot sufletul. Fara sa te gandesti ca ai putea fi ranit. Iubirea adevarata o traiesti atunci cand ai incredere in Dumnezeu.

    "Nu e nevoie de motiv pentru a iubi.” (Paulo Coelho)
    Pentru a intelege iubirea, trebuie in primul rind sa fiti plini de iubire.” (Osho)
    "Să fii iubit de cineva îți dă putere, iar să iubești pe cineva îți dă curaj.” (Lao Tzu)

    RăspundețiȘtergere